Geplaatst op: 05 juli 2012 | Door: Jeroen (laatst gewijzigd: 20 februari 2014)

Rente Krediet

Algemene informatie over een Rente krediet

Termen: Rente krediet, aflossingsvrij krediet, aflosvrij, rente over openstaand schuld, direct opneembaar

Maandtermijn van een Rente krediet:
Een rente krediet heeft als maandtermijn dat u alleen de rente betaald over het opgenomen saldo. Hoe hoger uw opesntaande schuld, des te meer rente u betaald en het betalen bedrag hoger is.

Rentepercentage van een Rente krediet:
Het rentepercentage van een Rente krediet varieert tussen de 4.8% en 16%. Goedkoop geld lenen met zekerheid, met of zonder negatieve bkr registratie? Vraag dan een vrijblijvende geldlening aan bij Ferratum.

Acceptatiebeleid van een Rente krediet:
Streng. Geld Lenen met een negatieve bkr registratie in de vorm van een Rente krediet is vrij lasig. Ook als u geen negatieve BKR codering heeft is het alsnog lastig om een rente krediet af te sluiten. Tegenwoordig wilt de bank vaak dat de particulieren elke maand minstens 1% van de schuld betalen.

Rente Krediet aanvragen

 

Looptijd van een Rente krediet:
In principe, wat op het contract vermeld zal staan, is de looptijd van een rente krediet 999 maanden. Doordat u zelf de keuze hebt wanneer en hoe u de lening aflost, is er sprake van een fictieve looptijd. Zolang u niet verplicht bent om af te lossen, blijft uw openstaande schuld maximaal. Let op dat u altijd aan uw maandelijkse verplichtingen kunt voldoen. Wanneer u meer dan twee maanden achter loopt, krijgt u op uw BKR registratie een negatieve BKR codering, waardoor het heel erg lastig word om nog een lening aan te vragen.

Waar kan je een Rente Krediet aanvragen

Een rente krediet aanvragen kan niet bij alle tussenpersonen en banken. Toch raden wij u aan om de mogelijkheden samen met de tussenpersoon en/of bank te bekijken. Ook al heeft u een negatieve bkr registratie, u zou in aanmerking kunnen komen voor een goedkope lening. Wellicht dan geen rente krediet, maar wellicht wel een doorlopend krediet.

Geld lenen met BKR

 
Geld lenen MET een negatieve bkr registratie:
Ferratum

Geld lenen ZONDER negatieve bkr registratie:
Snel Geld Lenen

Uiteraard is het verstandig om bij meerdere aanbieders een rente krediet aan te vragen, zodat u meer spreiding heeft.

Geld lenen ondanks uw negatieve bkr registratie

Zoals al is verteld, komt iedere particulier in aanmerking om geld te lenen. Iedereen heeft wel eens een factuur over het hoofd gezien of zat even in een financële dip. Daardoor zal een bank uw aanvraag niet direct kunnen weigeren. Zij controleren altijd meer gegevens om een totaalbeeld te krijgen van u als potentionele klant. Heel veel succes met het aanvragen van uw lening met of zonder negatieve bkr codering!