Geplaatst op: 07 januari 2012 | Door: Sjoerd (laatst gewijzigd: 20 februari 2014)

Persoonlijke Lening

Algemene informatie over een Persoonlijke Lening

Termen: Persoonlijke lening, goedkoop geld lenen, zekerheid, geld lenen met of zonder bkr, goedkope lening, auto financiering, vaste looptijd, vast maandtermijn, snel beschikken over je krediet

Maandtermijn van een Persoonlijke Lening:
Het maandtermijn is afhankelijk van de looptijd en rentepercentage. Vuistregel: Hoe lager de looptijd, hoe hoger het maandtermijn.

Rentepercentage van een Persoonlijke Lening:
Het rentepercentage van een Persoonlijke Lening varieert tussen de 5.8% en 16%. Goedkoop geld lenen met zekerheid, met of zonder negatieve bkr registratie? Vraag dan een vrijblijvende geldlening aan bij Ohra.

Acceptatiebeleid van een Persoonlijke Lening:
Gemiddeld. Geld Lenen met een negatieve bkr registratie in de vorm van een Persoonlijke Lening kan bij een aantal banken / tussenpersonen een mogelijkheid zijn.

Persoonlijke Lening aanvragen

 

Looptijd van een Persoonlijke Lening:
Zelf te kiezen, echter afhankelijk van het rentepercentage en het gekozen maandtermijn. Neem als vuistregel: Hoe lager het maandtermijn, hoe hoger de looptijd. Maximale looptijd is 180 maanden. Wel is een persoonlijke lening goedkoop geld lenen met een zekerheid.

Waar kan je een Persoonlijke Lening aanvragen

Een persoonlijke lening kan inprincipe bij alle tussenpersonen, intermediairs en banken aangevraagd worden. Echter biedt niet elke kredietaanbieder aan dat je een persoonlijke lening kunt lenen met een negatieve bkr registratie. Let daarom op bij welke kredietaanbieder dit wel en niet kan.

Geld lenen met BKR

 

Geld lenen MET een negatieve bkr registratie:
Ferratum

Geld lenen ZONDER negatieve bkr registratie:
Snel Geld Lenen

Uiteraard is het verstandig om bij meerdere aanbieders een persoonlijke lening aan te vragen.

Goedkoop geld lenen met zekerheid

Wil je goedkoop geld lenen met zekerheid, in de vorm van een persoonlijke lening met of zonder bkr?  Sluit dan een persoonlijke lening af. Vraag bij meerdere banken en/of tussenpersonen een persoonlijke lening aan en bekijk waar je het goedkoopst kunt geld lenen in de vorm van een Persoonlijke Lening.