Hoegeldlenenmetbkr.nl is een website die onderdeel maakt van een tal van informatieve websites onder de naam van Connect2Web.

Ons streven is u volledig, onafhankelijk, te informeren over de verschillende geld leningen en krediet soorten. Tevens willen wij u informeren over de eventuele bijkomende risico’s en u helpen om een goede keuze te maken om een geld lening af te sluiten. Let wel, Geld Lenen kost geld.

Wij hebben geen enkele afspraken, contracten en/of eventuele overeenkomsten met banken of tussenpersonen om hun product(soort) aan te prijzen.

Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor onjuiste informatie op deze website en in de keuze die u heeft gemaakt (na aanleiding van onze website).

Hoegeldlenenmetbkr.nl zal zelf geen offerte in behandeling nemen, deze komen rechtstreeks bij verschillende banken of tussenpersonen terecht. Tevens zijn wij niet aangesloten bij de AFM en/of de Kifid.

Mocht u fouten op de website tegenkomen of onjuiste informatie kunt u ons hier altijd over informeren.

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer informatie over adverteren kunt u ten allen tijden contact opnemen met ons. U kunt mailen naar: info (@) connect2web.nl* Wij streven ernaar om alle emailberichten binnen 24 uur te beantwoorden. * ( ) toegevoegd om spam tegen te gaan, verwijder deze wanneer u ons mailt.