Heeft u een negatieve BKR codering maar wilt u toch geld lenen? Of heeft u geen behoefte aan een hoge lening en heeft u aan maximaal € 800,- voldoende? Dan is de Minilening een prima vorm van lenen.

Minilening

Minilening aanvragen

Minilening te werk

U vraagt bij bijvoorbeeld Ferratum een minilening aan. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd en u het contract digitaal hebt ondertekend, krijgt u het gevraagde bedrag binnen een half uur gestort op uw rekening. Het kan 1 werkdag duren voordat het geld van de Minilening op uw rekening staat. Dit ligt namelijk aan de verwerktijd van de bank. Houd hier daarom ook rekening mee met het aanvragen van een Minilening! U dient binnen 21 dagen de Minilening weer terug te betalen.

Voor wie is een Minilening

Een Minilening is er voor mensen die kort krap bij de kas zitten. Heeft u net een financiële tegenslag gehad en nog geen salaris ontvangen? Met een Minilening kunt u deze tegenslag aanvullen met het beschikbare saldo. Of moet u een onverwachte uitgave doen, zoals een nieuwe wasmachine kopen? Ook hiervoor kan een Minilening goed van toepassing zijn! Heeft u een negatieve BKR codering? Ondanks uw codering kunt u d.m.v. een Minilening gewoon geld lenen met BKR registratie. Let wel dat u de Minilening binnen 21 dagen dient terug te betalen.

Acceptatie criteria

De meeste Minilening verstrekkers hanteren dezelfde criteria. U moet namelijk een leeftijd hebben van tussen de 21 en 65 jaar. Daarnaast heeft u een maandelijks inkomen van minimaal € 1.100,- nodig. Helaas komen zelfstandigen niet in aanmerking voor een Minilening.

Minilening aanvragen

U kunt bij Ferratum eenvoudig en snel een minilening aanvragen. Bent u op dit moment overtuigd? Vraag de Minilening tot € 800,- vandaag nog aan! Geld lenen met BKR is niet lastig!

Minilening