Geplaatst op: 16 juni 2013 door Sjoerd (laatst gewijzigd: 20 februari 2014)

Geld lenen met een negatieve BKR registratie lijkt erg moeilijk. Een negatieve BKR registratie zorgt vaak voor veel problemen bij het verkrijgen van een financiering voor een huis, boot of auto.

Geld Lenen met BKR

 

BKR codering niet terecht

Toch hoeft een BKR registratie niet altijd terecht te zijn en heeft u zelfs nog de kans om geld te lenen met BKR, indien uw BKR registratie onterecht is opgevoerd. In de praktijk blijkt dit vaker voor te komen dan dat u misschien denkt.

BKR controle

Het kan dus vaak geen kwaad om na te gaan of u geregistreerd staat bij het BKR in Tiel en of het wel terecht is. Geld lenen met BKR is dus niet bij voorbaat kansloos, alleen moet u er wel zeker van zijn dat het niet komt doordat u zich daadwerkelijk in de financiële problemen begeeft.

Geld lenen is één van ’s werelds meest voorkomende handelingen en bestaat al eeuwen. Het Bureau Krediet Registratie is opgericht om geldverstrekkers, maar ook uzelf te behoeden voor het aangaan van (financiële) overeenkomsten in onverantwoordelijke posities.

Geen telefoon op BKR

Gelukkig is men gestopt met het registreren van het niet betalen van een telefoonrekening. Het zou natuurlijk erg ‘lullig’ zijn als u door een klein saldotekort uw telefoonrekening niet kunt betalen en uiteindelijk geen geld kan lenen bij de bank omdat u geregistreerd staat bij het BKR. Toch bleek dit in het verleden vaak wel een signaal dat op problemen wees.

Lenen met BKR

 

Geld lenen met BKR

Geld lenen met BKR registratie is dus zeer moeilijk, omdat de mensen die negatief geregistreerd staan er vaak niet zonder reden in staan. Mocht u toch geld willen lenen ondanks uw negatieve BKR registratie dan dient u zich wel degelijk bewust te zijn van het feit dat het systeem niet voor niets in het leven is geroepen.

Negatieve Bkr

Negatieve Bkr